Home » Клюки » Ирен Онтева замяза на мумия, остана без нос, а бузите ѝ са като балони
Ирен Онтева замяза на мумия

Ирен Онтева замяза на мумия, остана без нос, а бузите ѝ са като балони

Ирен Онтева се е обезобразила в стремежа си да се направи по-красива. Бившата манекенка направо е заприличала на мумия.

Носът ѝ е пред изчезване, а бузите са се подули като балони на лицето ѝ, научи presa24.

От ден на ден Ирен изглежда все по-зле и по-зле, изумени са в светские среди. Последните снимки на бившата половинка на Христо Сираков показват, че доскорошната красавица е достойна единствено за оплакване и съжаление. С просто око се вижда, че е вложила огромни усилия в разкрасяване. Но резултатът е обратен на търсения. Лицето ѝ изглежда така, все едно всеки момент ще се разпадне.

Ирен Онтева замяза на мумия

По хронологията на снимките на Ирен личи, че катастрофалната промяна във външния ѝ вид е настъпила в последните месеци. 45-годишната манекенка открай време се слави с чести посещения при всякакви специалисти по разхубавяване, но напоследък е започнала без страх да ляга директно под скалпела и да си прави операция след операция. Носът ѝ вече е по-малък от дихателния орган, с който Майкъл Джексън си отиде от този свят преди няколко години. С времето той ставаше все по-малък и по-тесен, а към момента размерите му са такива, че човек би могъл да се зачуди как изобщо бившата красавица диша. Говори се дори, че от честите ринопластики (корекции на носа) Ирен е започнала да хърка. Това се случва с много дами, които стесняват носовете си. За да се избегне, трябва да се търсят много скъпи и доказани специалисти, тъй като това е най-сложната операция в естетичната хирургия. Но родната хубавица предпочитала да се ремонтира при познати доктори, на които или плаща по намалени цени, или се договаря за бартер – корекция срещу реклама от нейна страна. Резултатът е плачевен, пише Уикенд.

В пълна трагедия се е превърнал и контурът на лицето на модната ветеранка Онтева. Няма и следа от предишния идеален овал. На неговото място са се появили две издатини в областта на скулите. Очевидно те резултат от естетични корекции с цел изпъване на бръчки – процедура, за която не е много сигурно. Но вместо да създаде ефект, това се е превърнало в дефект.

Устните на моделката също са в катастрофално състояние. В стремежа си да ги поддържа свежи и сочни, тя ги е превърнала в карикатура. За приликата ѝ с египетска мумия допринася фактът, че ползва изключително светла основа за грим, от която лицето ѝ изглежда бяло като платно.

Не може обаче да се отрече, че фигурата на Ирен продължава да е стройна и изящна, както преди. Открай време тя е свикнала да гладува, подлагайки се на всякакви диети. Имало дни, в които Онтева хапвала по една краставица, една ябълка с лъжица мед и пиела чаша фреш от ананас. Ето защо поддържането на килограмите е неин навик. Освен това не си позволява нито ден без тренировки, така че по отношение на тялото е наистина без забележки.

хотарена