Home » Клюки » Ирена Милянкова остана без мъж и без работа
Милянкова остана без мъж и без работа

Ирена Милянкова остана без мъж и без работа

Ирена Милянкова минава през тежки житейски трудности през последните месеци, научи presa24.

Красавицата за пореден път се е разделила с втория си мъж Николай Чолаков като се говори, че двамата са се развели съвсем официално и връщане назад няма. Докато с брокера на имоти бяха заедно, тя навсякъде се представяше с неговата фамилия. Днес тя предпочита бащиното си име, с което стана и известна.

Самият Никола също е написал в профилите си в социалните мрежи, че вече е разведен. Ирена отдавна не се е показвала с доскорошния си любим, а той пък изцяло се е преместил в Гърция и рядко се прибира.

Той се занимава с продажбата на луксозни недвижими имоти именно в южната ни съседка, което налага да прекарва почти цялото си време там. Прави впечатление, че брокерът се опитва да се помири с Милянкова. Той харесва и коментира почти всяка снимка, която тя качва. Милянкова обаче не коментира и не реагира по никакъв начин, което навежда на мисълта, че Чолаков е виновен за раздялата им.

Още в началото на тази година двамата имаха проблеми в брака си, а моделката дори замина за родния си Разград, при майка си. Малко след това двамата си дадоха втори шанс, но очевидно и този път не са могли да излгадят взаимоотношенията си.

Освен любовни терзания, Милянкова изпитва затруднения и в професионален план. Докато беше омъжена, тя работеше като брокер в агенцията, към която е и той. От около 3 месеца обаче не фигурира в екипа на компанията. За да изкарва някакви пари, майката на 6 деца продължава да заработва като модел, но ангажиментите й са спорадични и не й носят чак толкова пари.

През есента тя се похвали, че е записала да учи педагогика в Софийския университет, но дори и да си е намерила работа по специалността, заплащането в тази сфера не е особено високо. Един от малките й сигурни доходи са издържките, които получава от бащите на шестте си деца. С Никола са родители на 2 дъщери, а от Чолата има 4 деца, пише Галерия.

Хотарена