Home » България » Ивет Григорова на нож с бившия си мъж
Ивет Григорова на нож с бившия

Ивет Григорова на нож с бившия си мъж

Преди повече от година модната шефка Ивет Григорова се раздели с втория си съпруг – интериорния дизайнер Евгени.

Майката на актрисата Луиза Григорова не си губи времето и вече е с нов мъж – бизнесмена Атанас Минев. Връзката им започнала още по време на брака й и преминала през много трудности, но дългокраката блондинка твърди, че изобщо не съжалява за избора си, научи presa24.

Наскоро Ивет признала пред свои близки, че е много хлътнала по актуалния си приятел и даже се замисляла да роди от него, макар че вече гони 50-те. Съвременната репродуктивна медицина е доста напреднала и забременяването в такава късна възраст не е невъзможно. Едва ли обаче би могло да се случи по естествен път.

Запознати издават, че Атанас е с няколко години по-млад от любимата си, но никога не е бил женен, нито има деца. Това засилило желанието на Григорова да го дари с наследник, който да скрепи отношенията им. „Ако се случи, ще съм много щастлива”, коментира модната шефка. От месеци тя живее с новото си гадже под един покрив, но отрича брака и не възнамерява да минава под венчило отново.

Откакто се залюбила с по-младия Атанас, Ивет рязко влошила отношенията си с бившия Евгени, от когото има 14-годишна дъщеря на име Кристина. Интериорният дизайнер не желаел да вижда Григорова и отказвал да общува с нея даже заради общото им дете. Той я ненавиждал заради изневярата и не намирил сили да й прости. Надявал се някой ден законите на кармата да се задействат и модната шефка да изпита на свой гръб това, което му причинила.

Най-много от раздялата на Ивет и Евегени страдала щерка им, която е в трудна възраст. До момента на разлъката семейството водело спокоен живот и нищо не предвещавало последвалата буря. Заслепена от любовта си към Атанас, Григорова решила да следва порива на сърцето си и със замах оставила 17-годишната връзка с бившия в миналото. Наложило се тийнейджърката Кристина да посещава психолог, за да превъзмогне раздялата на родителите си и да овладее пристъпите на гняв, които имала.

Актрисата Луиза Григорова също не приела добре новината, че майка й има друг мъж. Звездата от най-новия български филм „Диви и щастливи” не очаквала подобен развой на събитията и в началото упрекнала родителката си за прибързаното решение. После обаче променила мнението си и приела Атанас. След като го опазнала, тя установила, че той не е лош човек.

Ивет разказва, че с настоящия й мъж се запознали в столично заведение и той направил първата крачка, като я заговорил. „Видях я в един ресторант. Знаех коя е, разбира се. Направи ми много хубаво впечатление, много усмихната, много красива. Изпратих й покана за приятелство във Фейсбук и след това й написах съобщение“, споделя Минев в една от малкото си публични изяви.

Първоначално Григорова не му обръщала внимание или отговаряла лаконично, защото по това време все още била семейна. С течение на времето обаче била силно привлечена от Наско и се сближили. Разменили си телефоните и всеки ден се чували или си пишели мили съобщения. В един момент емоциите им надделели и избухнали като вулкан. Тогава, ръководена от чувствата, блондинката взела решението окончателно да се раздели с бащата на Кристина. Била откровена с него и не му спестила подробностите, с което го съкрушила.

С първия й мъж Красимир, бащата на Луиза, Ивет е разделена отдавна, но пък с днешна дата двамата са добри приятели. Тя се омъжила за него едва на 19 и изживяла бурна любов, но след време чувствата им се изчерпали. „Толкова бях влюбена в бащата на Луиза, че когато забременях, ходех в църква и се молех детето да прилича на него. Толкова умно, толкова красиво, същата зодия, само да е по-беличко, че той е смугъл красавец. И то се роди точно такова, каквото исках. Когато се разведохме с Краси, запазих фамилията му, защото вярвам, че ми носи късмет. Останахме близки, не спряхме да се търсим. Винаги му казвам, че ми е по-ценен като приятел, отколкото като съпруг”, разказва Григорова. За съжаление тя не успяла да запази такива добри отношения с бащата на по-малката си дъщеря, но искрено се надявала с времето да изгладят недоразуменията, пише Уикенд.

Хотарена