Home » Клюки » Ивайло Захариев заживя с новата жена, децата му са очаровани от мащехата
Ивайло Захариев заживя с новата жена

Ивайло Захариев заживя с новата жена, децата му са очаровани от мащехата

Актьорът Ивайло Захариев е заживял под един покрив с новата си любов- красивата блондинка Станислава, научи presa24.

Звездата от хитовата кримка „Под прикритие” и сапунката „Пътят на честта” се разведе с майката на двамата си сина, но продължава да се грижи всеотдайно за невръстните момчета, както преди. 6-годишният Филип и 5-годишният Дамян често посещавали татко си в новия му дом. Хлапетата харесвали избранницата на баща си и се разбирали чудесно с дъщерята на Станислава, която е тяхна връстничка. Ивайло пък се грижел като за свое дете за момиченцето. Когато блондинката имала ангажименти вечер, той прибирал детето й от детската градина.

Станислава и Ивайло се запознали в края на 2018 г. покрай общ проект. Хубавицата, родом от Асеновград, е създател на „Бебеносещ календар”, в който популярни личности позират за снимки с децата си. Средствата от продажбите отиват за благотворителност. Любовта между двамата пламнала докато Захариев правил фотосесия с двамата си сина. Първоначално Станислава се държала дистанцирано заради семейния статут на Ивайло. Двамата били само приятели.

Когато красавицата разбрала, че бракът на Калоян от сериала „Пътят на честта” куца, едва тогава му разкрила чувствата си. Заради Станислава актьорът предприел следващата крачка и поискал развод от съпругата си Миряна. В края на миналата година актьорът свали брачната си халка. Захариев вече не само, че не криел чувствата си към Станислава, но и я представял като своя половинка на всички светски събития.

7 години след сватбата си, актьорът се изнесе на квартира в близост до жилището, в което живеят Миряна и децата.

Всяка сутрин той отивал до дома им в близост до Централни хали, за да отведе момчетата на детска градина. Вечер, ако нямал ангажименти, ги връщал обратно вкъщи и седял при тях докато Миряна се прибере от Би Ти Ви. В медията бившата му половинка се труди като пиар и мениджър на новините. Според запознати с кариерното израстване на симпатичната брюнетка, именно тя била главата на семейството им от самото му начало.

„Колкото тя е пробивна, амбициозна и оправна, толкова той е затворен, притеснителен и скромен”, коментират запознати със семейната им драма. В дома им командорела Миряна, а Ивайло кротко се оставял да е мъж под чехъл. Миналото лято отношенията им съвсем зациклили и актьорът преценил, че не може да продължава да живее по този начин.

„Да, не съм със съпругата си. Не смятам да изпадам в излишни подробности, защото това вълнува само нас двамата. Държа да се знае, че аз няма да спра да я уважавам”, лаконичен е по темата актьорът, пише Уикенд,

Хотарена