Home » Разкрития » Зловещото пророчество на Ванга за след COVID-19: Хората ще гладуват до смърт с джобове, пълни с пари
Зловещото пророчество на Ванга за след COVID-19

Зловещото пророчество на Ванга за след COVID-19: Хората ще гладуват до смърт с джобове, пълни с пари

Българите нещо се излагаме.

Къде ни е Ванга в този миг? Защо никоя медия не извади нейните пророчества, които са „безкрайни“. От „Курск ке потъне“, до „Третата световна война ке тръгне, кога Сирия падне“. Милата пророчица! Тя винаги е искала да помага на хората и е казвала „Много е мъката по този свят“, но е и казвала „Шо е писано на глава, на камик не оди!“. Като сме прости, ще си патим.

В света има закономерности, математическа и философска логика, а пророчествата и приказките са безнадеждните, отчаяните и фаталистите. Очевидно руснаците са по-отчаяни от нас – българите, щом първи разровиха многотомните, неиздадени (не) писания на пророчицата от Рупите и заложиха всичко на тази карта.

Повече коментари са излишни, насладата от творчеството на братушките трябва да се съпреживее.

Сред пророчествата на българската ясновидка Вангелия и по-популярна като баба Ванга има едно, което тя съобщи на учуденото общество в средата на ХХ век. Хората, ще умрат от глад с джобове, пълни с пари, научи presa24.

За 60 и 70-те години на миналия век това беше изключително изненадващо и необичайно. Как няма да има храна? Всъщност в онези дни този проблем все още не беше актуален и те дори не се замисляха.

Освен това с времето човечеството изобрети все по-нови и по-ефективни начини за попълване и приготвяне на храната, които зависеха от простите възможности за нейното „отглеждане“. Отсъствието на войни и катаклизми гарантираше, че при наличието на обработваема земя и пасища ще има добри реколти и производство на месо.

От училищната програма от онези времена всички бяхме добре запознати, че Земята може да изхрани девет милиарда души. От тези години обаче методите за производство на продукти прогресираха, но планетата все пак разполага с физически ограничени ресурси.

А населението вече е близо до 7,7 милиарда. Но при това, (помислете за това) всеки човек изхвърля 100 кг хранителни отпадъци годишно, а това е половината от четирите милиарда тона храна, произведена на Земята! Докато по света вече близо един милиард гладува!

Между другото, 20% от заможните британци консумират 70% от цялата електроенергия. Така че, Ванга още в средата на ХХ век, пророкува че подобно неравенство няма да доведе до нищо добро. В крайна сметка, както вече споменахме, ресурсите на планетата не са неограничени. И това ще доведе до тотален глад. И както показва практиката, този призрак е точно зад ъгъла.

И причината е само една – коронавирус. А самите хора се приближават към бъдещото си гладно съществуване. Защото в момента, буквално в последните дни, започна истинска паника.

И това не е паниката, която избухва по време на верижна катастрофа или пожар в гъсто населен дом. Това е безумието, което хората сами измислиха за себе си в различните части на света. Доскоро можехте ли да си представите, че в най-толерантните и политкоректни страни в Европа ще има комендантски час! Да не говорим за затворените граници. Кой би могъл да си представи това преди няколко месеца? Но се случи!

А хората, те са обикновени живи „хора“. И реагират както винаги. И народа в различните части на света се втурна да купува храна. Е, и какво, та нали в края на краищата, ако седите в дома си по цял ден, можете да останете без храна. А там, на запад както се знае е традиция винаги да има храна. Съпругата на руския хокеист Анастасия Шубская публикува на своята страница в Instagram видеоклип, заснет в един от руските магазини в САЩ, който тя посети, за да си купи продукти.

И, което е характерно, там имаше.

За разлика от американските „супермаркети“, в които днес само топка може да се търкаля, защото президентът на САЩ Доналд Тръмп устрои своеобразен комендантски час в собствената си страна и заради съобщенията за коронавируса, той блокира границата с Европа. Но основното е, че там започна истинска паника. И американците, логично, се втурнаха към магазините, очаквайки предстоящи неприятности. И тази ситуация е характерна за цяла Америка.

По принцип по всяко време хората предпочитат да се запасяват с най-необходимото предварително. Основно продукти и стоки от първа необходимост. Това не беше изключение и в Стария свят. Там границите между страните се затварят и хората се запасяват с хранителни продукти.

В Русия ситуацията не е по-добра и във всички градове хората изпразниха магазините и купуваха всичко: сол, захар, тоалетна хартия, сапун, продукти за лична хигиена, зърнени храни, макарони – нещо, което може да се съхранява с месеци. Но храната има едно просто свойство – да свършва. И дали човечеството ще претърпи неприятностите, за които се говори в пророчеството на Ванга и няма ли да се лиши от храна по този начин.

Наистина лишаването на първо място ще се отрази на възрастните хора и на тези, които не биха могли да си закупят евтини продукти навреме? Да не кажем, че за кратко време те ще поскъпнат фантастично! И евтина храна вече няма да се предлага. Така и ще стане, и според световната статистика: някой ще има купища храна, а възрастните хора ще останат в своите апартаменти, за да умрат от глад. Ужасяващи истории? Но времето ще покаже…

блиц