img

Зверска гавра със Сашка Васева в Народния театър

/
/
/
631 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Правят пародия на историите на Сашка Васева и „Биг Брадър“, научи presa24.

Зверска гавра със Сашка Васева и участието й във „ВИП Брадър“ преди 3 години предстои да види бял свят в Народния театър на 20-ти февруари. Въпросната пародия се казва „Бонбон“. Тя вече се репетира на първата ни сцена, а прототип на главната героиня е именно Дупнишката Мадона. Ролята й ще изиграе симпатичната и много смешна София Бобчева, която рискува да стане обект на дупнишка черна магия, щом фолк легендата узнае какъв сеир се подготвя на неин гръб.

Анонси

В анонсите за бъдещото представление не е посочено изрично, че е базирано на живота и творчеството на Сашка Васева. Но това става ясно, когато човек прочете за какво се разказва в пиесата. Става дума за застаряваща фолк певица, която е била изключително популярна в миналото, но с годините е изгубила целия си блясък.

Един ден тя решава да възобнови кариерата и старата си слава, като запише нов албум и едновременно с него пусне автобиографична книга със заглавие „Силиконови чувства“. За да ги рекламира влиза в шоу с име „Прозрачната стая“. В него е задължена да седи сама в стая с прозрачни стени, в която всички тв зрители могат да виждат какво прави. Там тя чува единствено гласа на „Грейт Фадър“.

„ВИП Брадър“

Не е нужно висше образование, за да стане ясно откъде е черпила вдъхновението си авторката на текста Здрава Каменова. Точно преди три години емблемата на ранния фолк – Сашка Васева, влезе във „ВИП Брадър“ именно със заявка да възкреси своята кариера. Тя не скри от никого, че смята да възобнови участията си по заведения и записите на нови песни и албуми, разчитайки на риалитито да й вдигне рейтинга.

Тогава Сашка успя да си издейства самостоятелна стая, която обаче бе заредена с толкова много камери, че за нито един зрител не остана скрито какво прави фолк легендата, докато уж е сама. Също толкова проста за разкриване е аналогията между „Биг Брадър“ – в превод „Големия брат“ и „Грейт Фадър“ – в превод „Великия баща“.

Героиня

Героинята в спектакъла обаче носи съвсем друго име в сравнение с Дупнишката Мадона. Тя не се казва нито Сашка, нито Александра, нито други произволни на името, а Марчела – вероятно вдъхновено от фолк певицата Мария. Описана е като „позагубилата блясъка си, наивна, будеща много смях“, а битието й е наречено с думите „абсурдния живот на попфолк звезда“.

Как ще реагира прототипът, когато разбере за гаврата, за сега не е ясно. Нищо чудно да потърси съдебна отговорност от авторите й, пише „Уикенд“.

Разкрития

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply