Home » Разкрития » Заменят къщата от „Фермата” за жилище
Заменят къщата от „Фермата”

Заменят къщата от „Фермата” за жилище

Къщата от първия сезон на „Фермата” ще бъде заменена за апартамент в София, научи presa24.

Теренът и построената ферма, където се проведе първия сезон на едноименното предаване преди 5 години, е пуснат за замяна в сайт за покупко-продажба на имоти.

Собствениците му обаче не търсят пари, а искат бартер с апартамент в столицата.

В онлайн сайт за продажба на имоти има следната обява „Агенция търси да замени за свой клиент негов имот, а именно: ферма от едноименното предаване ‘Фермата’ в с. Своде, до гр. Правец. Заменя за апартамент/и в София. Фермата разполага с всякакви проекти за отглеждане на животни, създаване на конна база. При проявен интерес, сме на разположение за огледи, в удобно за двете страни време.”

В обявата няма никакъв вариант за продажба, нито определена сума.

Несъмнено собствениците на терена се надяват да попаднат на фен на предаването, което с всеки сезон печели все повече фенове. В село Своде бе заснет първия сезон на „Фермата” през 2015 година, когато голямата награда бе спечелена от Райно.

Това бе и единствената година, когато предаването бе локализирано близо до Правец. Останалите сезони се снимаха около Перник. Както вече стана ясно, че още на финала на 5-ия сезон започна кастингът за участници в 6-ти сезон, пише „Телеграф”.

Тази година „Фермата” бележи рекордна гледаемост, а за пръв път в историята на формата победата отиде в ръцете на жена.

100-те бона грабна 22-годишната многодетна майка Веселка.

Хотарена