img

Жената Слънце от Бургас лекува болести за 7 дни

/
/
/
2358 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Стоянка Недева спасила десетки хора само със силната енергия на ръцете си, разбра Преса 24

Стоянка Недева от Бургас е сред най-прочутите лечителки у нас. Сред жителите на морския град е известна като Жената Слънце. Нарекли я така, защото лекувала с феноменалната си енергия и с цялата си душа.

Местните разказват, че Стоянка е спасила животите на десетки хора, при това без лекарства и нечувани отвари. Пред дома й винаги било пълно с народ, а опашките се виели от сутрин до пладне. Лечителката си спечелила доверието на хората, защото никога не връщала човек, дошъл да потърси помощ при нея. Посрещала всеки с блага дума и широка усмивка. Рядко имало такива, които да си тръгнат без облекчение на проблеми още на мига. В повечето случаи болестите, при които Недева помагала, отшумявали като по чудо още през следващите седем дни.

Лечителката разкрива, че е учила занаята от най-добрите в алтернативната медицина.

От години тя не признава хапчета или друга химия. Разчита само на ръцете си, където всъщност била концентрирана нейната свръхестествена сила. Твърди, че към всеки се отнася с огромно доверие и обич независимо от възрастта и дали той вярва или не на нейните методи. Признава, че има болести, които не иска да лекува. Не че не може, но така се меси в делата на Бог.

Затова не изгаря да го прави. Сред заболяванията са тези, свързани с очите. Както и с детската церебрална парализа. С всичко останало по нейни думи може да се справи.

„Когато пациентът легне на кушетката, само с едно замахване на ръка усещам проблема му“, казва Жената Слънце.

„Има ли тръпнене по пръстите си, значи в организма му има гной. Усещам ли хлад по дланите си, касае се за настинка. Много ли е топлината, тогава в организма на болния се развива някаква инфекция“, допълва тя. Стоянка Недева лекува само с масажи и други методи от нетрадиционната медицина, но никога с медикаменти.

Другите неща, които Стоянка избягва да лекува, са свързани с очите. Проблемите със зрението не изгаря от желание да ги цери, както и детската церебрална парализа. Всичко останало може да бъде излекувано от нея.

Когато пациентът седне или легне пред лечителката, тя усеща проблема му само със замахване на ръка. Ако усеща тръпнене на пръстите, значи има гной. Ако има хлад, значи става дума за настинка. Ако е топло чувството, има някаква инфекция в организма.

Както е известно, тежките заболявания са точно инфекции, развиващи се в тялото. Затова, когато става въпрос за нещо наистина сериозно, Стоянка изпитва нещо топло в ръцете си.

И срокът на лечение продължава максимум седем дни. Най-важното е, че винаги и сама „напипва” проблема, без хората да са й споделили предварително от какво страдат. Често се случвало да разгадава и диагнози, които специалистите не са могли да открият.

Ако искате да се свържете с бургаската лечителка, можете да го направите чрез фейсбук профила й ТУК

Източник: Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply