Home » Клюки » Жана Бергендорф започва собствен бизнес
Жана Бергендорф

Жана Бергендорф започва собствен бизнес

Певицата Жана Бергендорф направи своето голямо завръщане в българския ефир с участието си в първия сезон на „Маскирания певец“, научи presa24.

Тя не съжалява, че не е победила, защото за нея е по-важно доброто й представяне. Пък и е получила приличен хонорар в размер на поне 20 хиляди лева. Тя не срещнала никакви затруднения с образа на Розата, само хич не й било лесно да крие участието си. Близките й предполагали, че точно тя се спотайва под маската, но нямало как да им разкрие истината.

Синът й Леон обаче не я подозирал, защото не гледа телевизия. Зрителите останаха впечатлени от добрата физическа форма, която певицата показа. Тя беше натрупала доста килограми заради нездравословно хранене и прекаляване с напитки и забранени вещества. Заради това кариерата й временно зацикли. Бергендорф понеже имиджови щети и заради постоянните разправии с бивши и настоящи гаджета.

Сега обаче тя е затрупана от участия и ще пее навръх Нова година на площада в Козлодуй заедно с Валя Балканска и оркестър Рожен. След празниците най-вероятно ще замине на почивка с Леон.

Засега тя пази в тайна какво ще направи с хонорара от „Маскираният певец“. Явно късметът беше на нейна страна през изминалата година, защото през септември спечели и 250 бона от Националната лотария. С тях ще сбъдне някои мечти, като да заведе детето си в Южна Корея и да

Хотарена