Home » Разкрития » Ето какви зулуми направил Явор Бахаров, за да го арестуват
Ето какви зулуми направил Явор Бахаров

Ето какви зулуми направил Явор Бахаров, за да го арестуват

Актьорът Явор Бахаров, който бе задържан вчера в Банско, в момента се намира в ареста в курортния град, научи presa24.

Днес прокуратурата ще решава каква мярка за неотклонение да поиска спрямо него.

Около 16 часа вчера екип на пътна полиция спрял за проверка „Мицубиши Лансер“. Причината била, че водачът карал със скиорска каска и очила в купето, което се видяло странно на ченгетата. Освен това четирите стъкла на колата били свалени, а отвътре дънела музика, усилена до край.

„Гледката беше безумна, нямаше как да не го спрат, личеше, че шофьорът не е адекватен“. Споделят свидетели на екшъна, цитирани от „Телеграф“.

След като свалил скиорските атрибути, се оказало, че шофьорът е Явор Бахаров. След като му щракнали белезниците, признал: Цяла нощ бях с приятели на дискотека. Сега тръгнах да карам ски“, обяснил той.

Ето какво се случва с Явор Бахаров след ареста в Банско

По време на обиска в колата на Бахаров бил открит фас марихуана. Дрегерът ударил 1,3 промила алкохол. Тестът за дрога пък категорично отчел, че актьорът е седнал зад волана надрусан с кокаин и трева.

Незабавно било образувано бързо производство. По закон всеки водач с над ,2 промила отива на съд и може да получи затвор от 1 до 2 години и глоба от 200 до 1000 лв.

Бахаров е дал кръв за изследване. Ако пробата спадне под 2 промила, ще се размине с административно наказание, обясниха от Пътна полиция. ЗдвП предвижда още, че който бъде спипан да кара дрогиран, може да получи затвор от 1 до 3 г. и глоба от 500 до 1500 лв. Каква ще бъде съдбата на Бахаров ще стане ясно до няколко дни, когато излезе кръвният резултат, поясниха от полицията.

Блиц