Home » Клюки » Ето ги безмозъчните бръмчалки, които заработват като за последно по време на световната пандемия
Ето ги безмозъчните бръмчалки

Ето ги безмозъчните бръмчалки, които заработват като за последно по време на световната пандемия

Поведението на родни бръмчалки, по време на световна грипна пандемия за пореден път показва интелектуалното им ниво, научи presa24.

За самосъзнание и морал тук изобщо не може да става дума. Въпреки забраните на правителството, български граждани да не напускат страната заради коронавируса, така наречените миски плъзнаха по света, където най-вероятно работят. Защото няма как да почиват, след като няма от какво да се изморят. И при условие, че нямат ден трудов стаж.

Със сигурност с първичните си мозъчета осъзнават, че настъпва икономическа криза, която ще ги постави в незавидно положение. Затова използват всяка възможност да изкарат някой лев. Приемайки всяка оферта на повикване. Плеймейтката Екатерина Дойнова атакува плажовете на Занзибар. Тя не спира да залива социалните мрежи с провокативни снимки, на които позира в пози, които мъжкото съзнание не може да визуализира в главата си. Щедро излага на показ драстично увеличения си бюст.

„Чувствам се секси и ми е много топло““ казва Екатерина, която не дава вид да е притеснена от разпространението на коронавируса. Прибирането на Дойнова към България обаче може да е проблема и не е изключено да бъде поставена в 14-дневна карантина.

Далеч от българския коронавирус е и моделката Жасмина Стоичкова. Тя забегна в горещ Дубай, където прекарва времето си основно по плажовете, откъдето залива с разголени снимки от които се виждат силиконови гърди секс татуировки и хищнически поглед. Тя отказва да разкрие дали е с мъж в емирството. Но посочва, че се радва на топло време и почивката. Вероятно не знае какво я очаква при пристигането й на летището в София, където вероятно ще бъде проверена, тъй като идва от Арабския полуостров.

В Дубай по същото време е фолк-певицата Лейди Елена, която разнообразява времето си с посещение на популярни туристически дестинации. Изпълнителката не изглежда никак изплашена от световната пандемия. И си гледай кефа.Лейди Елена шашка почитателите си, които носят пуловери България и пуска стотици снимки от слънчевото емирството.

На друг полюс е плеймейтката Анджелина, която лъсна в порно клип преди няколко месеца. Бомбастичната мацка си наложи забрана да излиза от хотелската си стая и прекарва последните дни затворена там. Анджелина единствено си позволява да излиза на терасата и то за бързо, за да не за да не се зарази с опасния коронавирус. Дали има мъжка компания в апартамента можем само да гадаем, пише „България Днес”.

hotarena

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

About clslavchev

Leave a Reply