img

Елен Колева пак се оглежда за нов мъж

/
/
/
341 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

След поредица от неуспехи на любовния фронт, Елен Колева отново е в търсене на подходящ мъж за себе си, научи presa24.

През годините звездата от филма „Шивачки” никак не си поплюваше и сменяше гаджетата като носни кърпи, но с напредването на възрастта все по-често се замисляла, че е време да улегне. Тя се надявала най-сетне да си намери партньор, с когото да създаде семейство. Хора от обкръжението й твърдят, че вече се виждала и в ролята на майка. Биологичният часовник на актрисата тик-такал и тя осъзнавала, че няма време за губене. Изискванията й към мъжете обаче също били големи, та затова все още е сама, пише Уикенд,

Припомняме, че Башар Рахал и Елен Колева не таят топли чувства един към друг, коментират в артистичните среди, узна HоtArena.

Преди години актьорите имали интимна заигравка, която не приключила с приятелски. Според слуховете причината е, че Елен допринесла да се разчуе за флирта, а по това време Башар все още бил в официални брачни отношения с Калина, с която имат две дъщери. Арабинът натирил любовницата с грандиозен скандал.

Днес е обществена тайна, че Башар, който в края на октомври ще навърши 46 години, има връзка с моделката и актриса Райна Караянева. Жена му Калина живее с дъщерите им в САЩ, където е успешен продуцент в тв сутрешен блок. И според слуховете драма няма. Калина и Башар са в прекрасни отношения.

Не може да се каже обаче същото за тези между актьора и колежката му Елен. Въпреки че е минало доста време, Рахал май не може да забрави за старото си неразбирателство с мъжемелачката. Двамата не таяли топли чувства един към друг и старателно се избягвали, ако случайно се засекат на светски събития, пише Уикенд.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply