Home » Клюки » Елен Колева пак се оглежда за нов мъж
Елен Колева пак се оглежда

Елен Колева пак се оглежда за нов мъж

След поредица от неуспехи на любовния фронт, Елен Колева отново е в търсене на подходящ мъж за себе си, научи presa24.

През годините звездата от филма „Шивачки” никак не си поплюваше и сменяше гаджетата като носни кърпи, но с напредването на възрастта все по-често се замисляла, че е време да улегне. Тя се надявала най-сетне да си намери партньор, с когото да създаде семейство. Хора от обкръжението й твърдят, че вече се виждала и в ролята на майка. Биологичният часовник на актрисата тик-такал и тя осъзнавала, че няма време за губене. Изискванията й към мъжете обаче също били големи, та затова все още е сама, пише Уикенд,

Припомняме, че Башар Рахал и Елен Колева не таят топли чувства един към друг, коментират в артистичните среди, узна HоtArena.

Преди години актьорите имали интимна заигравка, която не приключила с приятелски. Според слуховете причината е, че Елен допринесла да се разчуе за флирта, а по това време Башар все още бил в официални брачни отношения с Калина, с която имат две дъщери. Арабинът натирил любовницата с грандиозен скандал.

Днес е обществена тайна, че Башар, който в края на октомври ще навърши 46 години, има връзка с моделката и актриса Райна Караянева. Жена му Калина живее с дъщерите им в САЩ, където е успешен продуцент в тв сутрешен блок. И според слуховете драма няма. Калина и Башар са в прекрасни отношения.

Не може да се каже обаче същото за тези между актьора и колежката му Елен. Въпреки че е минало доста време, Рахал май не може да забрави за старото си неразбирателство с мъжемелачката. Двамата не таяли топли чувства един към друг и старателно се избягвали, ако случайно се засекат на светски събития, пише Уикенд.

Хотарена