img

Дългия проговори извън телевизията си: Аз съм демократ човек

/
/
/
396 Views

Шоуменът Слави Трифонов, който учреди новата си партия „Има такъв народ“ миналата неделя, даде за пръв път интервю пред медия, различна от своята телевизия „7/8 ТВ“, научи presa24.

Той избра БНР, за да покаже, че бил демократичен човек и бил готов да дава интервюта и отвъд студиата в кв. „Левски-Г“.

„Социологическите проучвания са се компрометирали от години, важно е какво ще решат избирателите. Аз съм практичен човек, опирам се на факти, а не на емоции. Цялата ми политическа активност е свързана с един референдум, на който гласуваха 3,5 млн. души. Обещанията се превърнаха в нещо ежедневно, не съм се срещал с някой, който си държи на думата“, обяви Трифонов пред обществената медия. И обвини партиите за това, че са създали огромна дистанция между тях и избирателите в последните 30 години.

„Като избирател не съм удовлетворен от това, което се случи с референдума и това мотивира нашите ходове, които са свързани със справедливостта и с това, което представлява пряката демокрация“, обясни той хода си да опита да се влее в политиката.

Иначе от думите му стана ясно, че макар да е привърженик на президента Румен Радев, все пак таи резерви и към неговите политически ходове. „Много удобно влиза в битки, когато касаят лично него, а когато касаят БСП, става мил и тих. Това не ми харесва“, коментира Дългия и скастри държавния глава за това, че не е спрял повторното вдигане от 1 на 8 лева на глас партийната субсидия с вето.

От интервюто му се разбра още, че е поддръжник на новия главен прокурор Иван Гешев и оценява положително неговите удари по мафията. „Изглежда ни странно тогава, когато някой с решителност започне да действа. Всичко по закон е правилно. Всичко, което ще накара българинът да се чувства спокоен, е правилно… Който и да успее да въздаде справедливост, ще получи аплаузи от хората“, допълни телевизионерът.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *