Home » Клюки » Дизайнерката на Ген. Деси продава маски от френска дантела за 35 лв.
Дизайнерката на Ген. Деси

Дизайнерката на Ген. Деси продава маски от френска дантела за 35 лв.

Като много други в модния бранш личната дизайнерка на президентшата Десислава Радева – Невена Николова, явно също търпи загуби от пандемията от коронавирус, блокирала света, научи presa24.

В условията на карантина и липсата на всякакъв светски и културен живот клиентелата на моделиерката в момента не може да разхожда дантелените ѝ одежди. Затова Николова се е преориентирала според настоящата мода и е започнала да произвежда маски срещу коронавируса. Но не обикновени, а такива с френска дантела, видя ПИК.

Дизайнерските предпазни средства се продават срещу 35 лв. бройката. Крайната им цена обаче излиза почти 40, тъй като Невена не поема куриерската услуга за доставки в страната. На двете най-големи куриерски фирми у нас таксата е между 4 и 5 лв. Доставката излиза безплатна само ако си поръчате 3 маски накуп. Това условие е изрично упоменато във фейсбук страницата на любимата дизайнерка на Десислава Радева.

„Нека сме екологични и красиви! Маските са ергономични, 3-пластови, с лице от френска дантела и подплата от фина коприна или микс от коприна и памук за изключително нежен допир с кожата. Маските се перат и препоръчвам да се гладят за максимална дезинфекция“, гласят другите инструкции на модистката от Лондон.

ретро