img

Дизайнерката на Ген. Деси продава маски от френска дантела за 35 лв.

/
/
/
360 Views

Като много други в модния бранш личната дизайнерка на президентшата Десислава Радева – Невена Николова, явно също търпи загуби от пандемията от коронавирус, блокирала света, научи presa24.

В условията на карантина и липсата на всякакъв светски и културен живот клиентелата на моделиерката в момента не може да разхожда дантелените ѝ одежди. Затова Николова се е преориентирала според настоящата мода и е започнала да произвежда маски срещу коронавируса. Но не обикновени, а такива с френска дантела, видя ПИК.

Дизайнерските предпазни средства се продават срещу 35 лв. бройката. Крайната им цена обаче излиза почти 40, тъй като Невена не поема куриерската услуга за доставки в страната. На двете най-големи куриерски фирми у нас таксата е между 4 и 5 лв. Доставката излиза безплатна само ако си поръчате 3 маски накуп. Това условие е изрично упоменато във фейсбук страницата на любимата дизайнерка на Десислава Радева.

„Нека сме екологични и красиви! Маските са ергономични, 3-пластови, с лице от френска дантела и подплата от фина коприна или микс от коприна и памук за изключително нежен допир с кожата. Маските се перат и препоръчвам да се гладят за максимална дезинфекция“, гласят другите инструкции на модистката от Лондон.

ретро

Коментирай чрез Фейсбук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *