img

Дидо от Д2 ще става татко след 3 години чакане

/
/
/
311 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Коледата за Деян Каменов, по-известен като Дидо от Д2 и съпругата му – моделът Юлия Кулиш ще е eдна от най-щастливите в живота му.

Двамата са семейство от 3 години, но най-накрая ще дочакат пристигането на щъркела. В началото на годината семейството им ще се увеличи с още един член, научи presa24.

Музикантът, който спечели голямата награда в миналогодишния сезон на „Фермата”, не бил на себе си от радост. Наедрялото коремче на Юлия вече си личи.

От първия си брак съпругата на Дидо има 10-годишен син Игор, с когото музикантът се разбирал отлично. Бъдещият батко и 36-годишният певец били в толкова добри отношения, че никой дори не би помислил, че Дидо не е негов татко.

Съдбата срещнала Юлия и Дидо, когато и двамата имали други интимни половинки.Чувствата им се оказали толкова силни, че само седмица след запознанството си заживели заедно. „За първи път го видях като звезда. Отидохме с майка ми на концерт на „Аеросмит”, където Д2 бяха подгряващи”, разказва Юлия. Майка й видяла Деян и й казала, че това е мъжът за нея. Тя посъветвала дъщеря си да го открие в социалните мрежи и така стартирала връзката им. Музикантът зарязал тогавашната си приятелка, а Кулиш се развела с първия си съпруг. Юлия и Дидо сключиха брак през 2016-та година в Стария град на Несебър, на която присъстваха само най-близките им приятели, пише Уикенд.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply