img

Джулиана Гани поведе ВОЙНА с Кобилкина

/
/
/
525 Views

„Хората умират, всички сме в изолация с риск за живота си, а тази намери тема да се изкаже…

Нямам думи просто!“, изригна плеймейтката Джулиана Гани срещу видео на Наталия Кобилкина. В клипа сексоложката и нейна колежка дават съвети как да привлекат и задържат богат мъж. Това вбеси Джулката, която смята, че в дни на криза и извънредно положение няма място за подобен материализъм.

Гани сподели видеото на стената си и предизвика разпалена дискусия относно професията на Кобилкина и съветите й как една жена да бъде гейша. Сексоложката бе публично нападната от приятелите на Джулиана.

Всъщност клипчето е доста старо – отпреди 2 години, когато все още никой не е чувал за COVID-19. „Няма значение от кога е видеото, не издребнявайте! Тази е невменяема!“, продължи с възмущението си Гани.

Факт е, че Кобилкина не се е паникьосала покрай коронавируса и продължава да дава своите секссъвети. Заради извънредното положение обаче вече не прави семинари, а преподава своя опит с онлайн курсове.

Все пак, кризата очевидно е ударила и по гейшите, тъй като единици се записвали за участие, а Наталия е смъкнали цените тройно, разкриват запознати.

хоатарена

Коментирай чрез Фейсбук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *