Home » Клюки » Гери-Никол заби гаджето на звезда от София ден и нощ
Гери-Никол заби гаджето на звезда

Гери-Никол заби гаджето на звезда от София ден и нощ

Нов засукан мачо топли Гери-Никол в студените декемврийски нощи, научи presa24.

Поп певицата от скоро има връзка с кикбоксьора Даниел Илиев. Отношенията им запичнали преди няколко месеца, но според запознати, и двамата вече имали сериозни намерения. Наскоро певицата дори се появи с новото си гадже. Двамата с Даниел присъстваха на наградите на известна онлайн медия. Умишлено обаче отидоха потоделно на събитието и не застанаха един до друг пред фотографите.

Даниел, който за пръв път се появява на светско събитие, седеше на масата на Гери-Никол, точно до нея. През цялата вечер двамата се стараеха да не бият на очи, но проявяваха известна интимност. Певицата нежно галеше любимия си по тила и го гледаше влюбено.

Любопитното е, че преди Гери-Никол, спортистът имаше връзка с провалилата се като актриса Александрина Янкова, нашумяла като Поли от „София ден и нощ“. Блондинката беше част от продукцията от самото й начало и имаше най-много фенове именно заради атрактивната си визия. Продуцентите пък умишлено я обличаха в по-оскъдни дрехи, за да може да поддържа интереса на мъжката аудитория.

Това пбаче никак не се понрави на кикбоксьора Даниел. Нараненото му мъжко его и ревността го накараха да вдигне луд скандал на екипа на предаването, след което приятелката му принудително излезе от сериала.

„Държах да знам какво предстои и в колко горещи сцени ще участва, за да се подготвя, пък и да ги обсъдим двамата. Когато питахме, увериха ни, че интимни сцени няма да има, а стана точно обратното. Затова и не я гледах много, защото я ревнувах и се карахме“, разказа тогава Даниел.

Болезнената му ревност поставя на кантар и сега отношенията му с Гери-Никол. Варненката обича провокациите, снима се с разголени дрешки в клиповете си и има доста фриволно поведение, особено когато е на сцената или пред камерата. Преди това тя имаше връзка със свой колега – рапърът Капо Верде от хип хоп формацията БНР – Бандата на ръба.

Тя дотолкова беше хлътнала по него, че дори стана футболен запалянко, пише Галерия.

Хотарена