Home » Life Story » Георги от Hell’s Kitchen крие тежка съдба
Георги от Hell's Kitchen

Георги от Hell’s Kitchen крие тежка съдба

Георги Вълчев, мургавият участник в Hell’s Kitchen, крие тежка и драматична съдба, научи presa24.

Бургазлията от години работи в един от най-изтънчените ресторанти в цял свят – „Джумейра“ в Лондон. Там Георги е шеф на станция. Любопитното е, че там Георги е готвил за куп световни звезди, сред които Вин Дизел, Джейсън Стейтъм, футболистите на Манчестър Юнайтед, тенис звездата Григор Димитров. За да стигне до тези успехи обаче, той е преминал през куп житейски трудности.

Готвачът е роден в Бургас, но не познава родителите си и израства в интернат. През годините не разбира кое е семейството му, както и причината защо е изоставен. Той обаче не позволява на това да се отрази негативно на бъдещето му. Едва на 10 години той открива най-голямата си страст – готвенето. Край котлоните в интерната Георги намира не само спасение, но и утеха.

„Кухнята е моят дом, там съм щастлив“, признава той пред екипа на Hell’s Kitchen. На 18 години е принуден да напусне интерната, но за негово щастие, открива семейство, което му помага. Започва да си изкарва прехраната като работи по кръчми, столове и заведения. През 2015 година решава да потърси късмета си в чужбина.

Заминава за Англия съвсем сам, без да познава никого. За 5 години не само, че се установява там, но и завързва много приятелства. Работи в едни от най-престижните ресторани не само в Лондон, но по света. Доволен е от живота си, но не е забравил хората, които са му подали ръка в труден период. Сега той помага на семейството, което в миналото е било негова опора.

Макар да е постигнал не малко в Англия, мечтата на Георги е да се завърне в Англия и да отвори ресторант с традиционна българска кухня, пише Галерия.

хотарена