Home » Клюки » Ген. Мутафчийски депресира Галена, певицата пали свещи за Великден вкъщи
Ген. Мутафчийски депресира Галена

Ген. Мутафчийски депресира Галена, певицата пали свещи за Великден вкъщи

Галена няма да ходи на църква в нощта на Великден и ще запали свещи вкъщи, научи presa24.

Това призна фолкпевицата, която преди дни публично сподели, че е една от първите българки, заразени с коронавирус.

Неприятната ситуация е накарала Галена да се замисли и да не се събира с много хора в храм. Затова и призовава всички да си останат вкъщи на големия християнски празник.

„Нека в този момент да останем позитивни, да сме смирени, да спазваме това, което ни казват, за да опазим нашите любими хора, нас самите и други, знайни и незнайни, любими хора. Сега най-важно е да останем здрави. Затова нека се помолим от вкъщи, храмът е в нас, той не е навън. Запалете свещичка вкъщи, спазвайте обичая вкъщи. А празника ще споделим виртуално в този момент… Не гледайте на ситуацията като на затвор, вие сте на най-любимото си място, вашата крепост и може да правите всичко, което обичате“, заяви с искрено сърце изпълнителката, която е боядисала яйцата си още на Велики четвъртък.

Галена разкрива, че самата тя не е напускала дома си 20 дни, време в което е преминала през всички фази на карантината, но си е дала сметка, че това може да доведе до нещо по-лошо. Затова е решила да прави неща, за които не е имала време преди, да се отдаде на децата си, нещо за което е мечтаела и сега е дошъл точният момент да бъде майка и домакиня като всяка една нормална жена.

Но не крие, че феновете много й липсват. За всички тях вече има напълно готова песен, за която издава, че нарежда в Топ 5 на музикалните си проекти. Точно затова споделя, че задържа премиерата й, защото иска да усети на живо тръпката от това, да чуе как хората я пеят.

„Този вирус е пуснат два-три месеца преди това. През август. Но китайците са се опитали да го спрат и са се скрили. През цялото време ме тресеше и не ми се смъкваше температурата. Отмених участия“, каза още Галена, която смята, че се е заразила по време на турнето си в САЩ през ноември миналата година. Първоначално гледала постоянно телевизия и „най-известния човек в България“ – ген. Венцислав Мутафчийски. Но това я депресирало и спряла, а настроението си оправила с готвене всеки ден, пише „България Днес“.

хотарена