img

Ген. Деси във война с родителите на Радев

/
/
/
653 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Съпругата на президента Десислава Радева не мелели брашно с родителите му, издават жители на село Славяново, където живеят майка му и бащата на държавния глава, научи presa24.

Съседи на Георги и Станка Радеви доверяват, че кракът на първата дама не е стъпвал в бащиния дом на мъжа й. „Кога най-поле ще я видим и ще се ръкуваме с нея?“, пишат в групата на селото във фейсбук негови жители.

Радева не отишла в Славяново на нито една от сбирките по повод предизборната кампания на Радев през 2016г., не удостоила с присъствие и ходенията му за празника на селото, не се появила и на храмовия празник на църквата там, който се проведе преди месец. Причината за това била, че Деси и родителите на Радев не се долюбвали. Те не можели да приемат снаха номер 2. Подкрепяли сина си, но не били съгласни с избора му на жена и не одобрявали факта, че се е развел. Все още уважавали предишната му жена, която ги дарила с две внучета. В единственото си телевизионно интервю Радеви с охота говорят за Румен Радев, за сестра му и внуците, но не обелват дума за снаха си, пише „Ретро“.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply