img

Внимание, опасност на пътя: Синът на Десислава кара като джигит

/
/
/
416 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Като джигит кара синът на певицата Десислава – Майки. Младежът влезе в грубо нарушение на пътя и застраши живота си, както и този на спътниците си, научи presa24.

18-годишният тийнейджър сподели кадри от пътуване с кола, която изпреварва опасно друг автомобил и тир на двупосочен планински път, разположен по насечен участък. Маневрата е изключително застрашаваща живота и се прави на метри от завой, който ограничава видимостта. Кадрите са споделени от самия Майки в социалните мрежи, където свидетел на това може да стане и майка му Десислава.

За щастие тийнейджърът не попада в инцидент, на какъвто станахме свидетели през март 2018 г., когато на пътя Русе – София певицата Дивна прави същата опасна маневра и изпреварва на двупосочен път със скорост от 124 км/ч при ограничение от 90 км/ч. Изпълнителката губи контрол над колата и катастрофира зловещо, а нейната спътница Кристин Илиева оцелява на косъм от смъртта. Илиева преминава през 23 операции в чужбина, за да може да спаси крака си. Възстановяването й продължава до ден днешен, тъй като десният й крак е най-пострадал и състоянието му се изменя всеки ден. Има липса на мускул, тъкан и множество сраствания, поради което Кристин не може да сгъва крака си повече от 30 градуса.

hotarena

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply