img

Влади Ампов – Графа: Дадох кредити на много хора

/
/
/
292 Views

„Важното за мен е здравето на моите близки и времето, защото то е най-бързото нещо, което лети със светкавична скорост.

Трябва да го ценим и използваме по-качествено“. Това сподели Влади Ампов – Графа, научи presa24.

Семейството е заело първо място в живота на певеца. Откакто срещнал своята съпруга Мария и след това е станал баща, осъзнал, че да си родител е най-голямата отговорност.

„По някакъв начин животът ми се пренареди. Друг е смисълът в него. Семейството е най-голямата отговорност. Допреди това всеки, който ми кажеше, че да си родител е най-трудното нещо, го гледах леко със смръщени вежди, не знаех за какво ми говори. Може би най-отговорното нещо е да възпитаваш деца. Това е нещо, което не се учи в училище и според мен трябва да има такъв предмет, който да подготвя хората от по-ранна възраст какво да правят в бъдеще“, разказа попзвездата.

Графа сподели, че искал да се реализира в киното като композитор, но това остава негова несбъдната мечта. „Може би не съм работил сериозно в тази насока. Винаги ми е било мечта да правя музика извън радиоформата на една песен, да правя други музикални форми. Писал съм музика за театри, филми, но не ми е основна дейност. Това е нещо, на което човек трябва да се посвети“, откровен е певецът.

Влади Ампов също сподели, че през годините е давал кредит на много хора, които може би не са го заслужавали, но не съжалява. „Важното е да даваш добро. Не е задължително да ти се връща“.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук

Leave a Reply