img

Виктор Николаев жестоко скаран с Ани Цолова

/
/
/
372 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Ани Цолова, която от 2 години е извън тв ефира, все още не може да преживее краха в отношенията им с дългогодишния й екранен партньор Виктор Николаев научи presa24.

В едно от последните си интервюта бившата журналистка, която понастоящем се издържа, провеждайки обучения за публична реч, не крие, че е била силно огорчена от своя колега.

Цолова е категорична, че дори да получи предложение да се върне в тв ефира, едва ли ще го приеме, особено след като се убедила, че не може да разчита дори на хората, които е смятала за близки. Най-трудният й момент бил, когато Виктор започнал да се държи резервирано с нея и не я подкрепил, след като я отстранили от сутрешния блок на Нова тв.

„Зa cъжaлeниe рeaлнocттa e тaкaвa. Aкo cи нa грeбeнa нa вълнaтa, вcички ca дo тeб. Aкo имaш нуждa oт пoмoщ – мaлцинa щe ce oтзoвaт“, кoмeнтирa с тъга Цолова. И дoбaвя: „Имaшe приятeли (eдиници), c кoитo ce рaздeлихмe. Нo вeрнитe ocтaнaхa. Прeминaхмe oщe eдин тecт. И мoгa във вceки eдин мoмeнт дa им ce oбaдя и дa кaжa: „Пoмoщ“. И нямa дa имa мнoгo думи.“

Въпреки това бившата тв водеща твърди, че не е изпаднала в депресивно състояние, защото веднага след напускането на Нова се захванала със собствения си проект.

„Когато напуснах телевизията след 17 години всеки ден на екран, приятел ми каза, че в подобни случаи много хора изпадат в депресия, защото им липсва да са под светлината на прожекторите.

При мен не се случи така. Може би и защото новото ми амплоа ме завъртя веднага“, коментира Ани.

„Нямам усещане за падане. Беше тест за издигане. Знам, че може на някого да му звучи претенциозно, но беше тест за това доколко ми е важно да ме дават по телевизията. Било наркотик, било магия – да, но когато е истинско“, допълва Цолова.

Ретро

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply