Home » Разкрития » Вижте дъщерята на Анелия преди корекциите СНИМКА
дъщерята на Анелия преди корекциите

Вижте дъщерята на Анелия преди корекциите СНИМКА

Дъщерята на Анелия в момента изглежда много по-различно от естествения си вид, резултат от корекциите по лицето си, научи presa24.

На нейна снимка отпреди две години тя изглежда много по-различно от сега. Устата на момичето е уголемена, носът изтънен и е с 20 кг по-лека. Тя дължи вталяването си на жестоки диети и фотошоп, твърдят злите езици.

Ивон, както и майка й Анелия, търпят жестоки критики заради начина, по който изглежда девойката. Според фенове тя отдавна е минала границата на естетиката и е изглеждала далеч по-добре преди хирургичните намеси.

Ивон е плод на любовта на Анелия и бизнесмена Коко Динев, който напусна майката на първородната си рожба и след това се залюби с колежката й Емилия, припомня лупа.бг.

дъщерята на Анелия преди корекциите

Припомняме, че преди известно време Анелия качи видео в Инстаграм, на което 16-годишната й дъщеря прави lip sync (престорено пеене) на популярно парче, докато се държи провокативно пред камерата.

За броени минути изпълнението на тийнейджърката събра редица негативни коментари, а причината е не само поведението й, а и коригираният външен вид. „Отвратително“, Това не са нормални маниери и държание за момиче на 15-16 години…

Иначе момичето е супер“ и „Боже, направо ми е гнусно да гледам… Извинявам се, но това е дете с корекции… Очевадни. И не е нормално подобно поведение, а тя го има това поведение от поне 3-4години.“, гласят само част от коментарите относно богатата наследница.

Почитателите на изпълнителката на „Зоопарк“ не за първи път се възмущават от скандалния външен вид на момичето.

Марица

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

About clslavchev

Leave a Reply