img

Веселка от Фермата ще върти бизнес със стоте бона

/
/
/
581 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Победителката от петия сезон на Фермата Веселка Маринова призна, че смята да завърти бизнес с наградата от 100 000 лева, научи presa24.

„Нали знаете, че готови пари се харчат най-лесно, затова искам да ги вложа в нещо и да започна да изкарвам. Все още не съм решила какъв точно ще е бизнесът, ще се допитам до хора специалисти, които разбират от тези неща“.

22-годишната многодетна майка е първата жена победител в шоуто. „Толкова неща се случиха за първи път в петия сезон – жена спечели, Фермата напусна пределите на телевизията и се превърна в книга, уникален пробив в интернет пространството“, коментира в тв интервю продуцентът и водещ Иван Христов. Според него Веселка спечели заради постоянството, откровеността, трудолюбието и страхотните си умения.

Маргарита Христова, Веселка Маринова, Красимир Джунов и Сами Хоссни бяха финалистите, а в последния сблъсък един срещу друг се изправиха Веселка и Красимир. За победителката финалът се оказа труден и дори проля кръв.

В първите игри, по време на женския дуел, многодетната майка се поряза жестоко и от пръстите й плисна голяма струя кръв докато режеше металната мрежа. Имаше съмнение за разрязано сухожилие и играта й занапред беше под въпрос. Въпреки това обаче тя спечели не само битката, но и формата. Вече започна кастингът за 6-ти сезон на Фермата, пише Телеграф.

Хотарена

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply