Home » Клюки » Веселка от Фермата ще върти бизнес със стоте бона
Веселка от Фермата ще върти бизнес

Веселка от Фермата ще върти бизнес със стоте бона

Победителката от петия сезон на Фермата Веселка Маринова призна, че смята да завърти бизнес с наградата от 100 000 лева, научи presa24.

„Нали знаете, че готови пари се харчат най-лесно, затова искам да ги вложа в нещо и да започна да изкарвам. Все още не съм решила какъв точно ще е бизнесът, ще се допитам до хора специалисти, които разбират от тези неща“.

22-годишната многодетна майка е първата жена победител в шоуто. „Толкова неща се случиха за първи път в петия сезон – жена спечели, Фермата напусна пределите на телевизията и се превърна в книга, уникален пробив в интернет пространството“, коментира в тв интервю продуцентът и водещ Иван Христов. Според него Веселка спечели заради постоянството, откровеността, трудолюбието и страхотните си умения.

Маргарита Христова, Веселка Маринова, Красимир Джунов и Сами Хоссни бяха финалистите, а в последния сблъсък един срещу друг се изправиха Веселка и Красимир. За победителката финалът се оказа труден и дори проля кръв.

В първите игри, по време на женския дуел, многодетната майка се поряза жестоко и от пръстите й плисна голяма струя кръв докато режеше металната мрежа. Имаше съмнение за разрязано сухожилие и играта й занапред беше под въпрос. Въпреки това обаче тя спечели не само битката, но и формата. Вече започна кастингът за 6-ти сезон на Фермата, пише Телеграф.

Хотарена