Home » Клюки » Венета Райкова със сензационна новина СНИМКА
Венета Райкова със сензационна новина

Венета Райкова със сензационна новина СНИМКА

Безработната Венета Райкова теши мъката си типично по женски – с ядене на твърде много сладко.

И, разбира се, с демонстриране на перфектен живот, което всъщност е далеч от истината, научи presa24.

Бившата тв водеща не спира да снима терасата си, която е отрупана с цъфнали цветя и има невероятна гледка към градината и басейна на комплекса. Напоследък е станала доста активна в социалните мрежи и с всеки пост иска да докаже, че живее повече от перфектно.

Да, ама не! Проучвания на световни психолози сочат, че най-нещастни са хората, които изпъкват някакво щастив в социалните мрежи. Те са стигнали до заключението, че всички тези хора представят в интернет живота, който много им се иска да живеят, но в действителност не е така.

„Любимата ми сладкарница отвори!! Взех си торта и си я ям вкъщи!! В настроение съм да започна да пиша нова книга! Но!!! Сънувах, че пиша не тази, която съм планирала да започна, а друга!! Затова реших да се допитам до вас – каква да бъде осмата ми книга? Любовна, скандална, с телевизионни интриги, с духовните правила по които действа Вселената, или за възходите и паденията на звездите? Давайте идеи и обещавам осмата ми книга да бъде изцяло по вашите желания“, пише Венета в последния си статус.

Твърде е вероятно да използва времето, в което е безработна, след спирането на „Папараци“, за да напише новата си книга. Напълно е въжможно този път да пише за популярните родни звезди и да разкрие голяма част от техните тайни, които е научила по един или друг начин. А повечето читатели искат да научат нещо повече за самата Венета и за нейните най-трудни моменти в живота й, но без да премълчава и най-срамните неща от миналото, пише show.blitz.bg.

https://www.instagram.com/p/B-uK4r1DOo6/?utm_source=ig_web_button_share_sheet

марица

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

About clslavchev

Leave a Reply