Home » Клюки » Ваня Червенкова: Станах веган и свалих над 15 килограма
Ваня Червенкова

Ваня Червенкова: Станах веган и свалих над 15 килограма

Ваня Червенкова е жена борец – никога не се предава, а посреща смело трудностите и ги преодолява, без да хленчи, научи presa24.

Тя успя да измисли уникална по своята ефективност диета, с която отслабна драстично. Репортер се видя с популярната бизнесдама, за да я попита за вталяването й с над 15 килограма. Тя постигна удивителния резултат само за няколко месеца. Това е второто драстично отслабване на Ваня Червенкова. Преди 5 години тя свали над 20 кг от теглото си с помощта на екстремна диета, основана на принципа на разделното хранене.

– Изглеждате наистина зашеметяващо!

– Благодаря ви. След една доста усилена диета и благодарение на това, че станах веган. Изглеждам така, както и се чувствам.

Ваня Червенкова

– Каква е диетата?

– Моята диета. Започнах още миналата година, но в последствие разбрах, че имам нова философия в живота. Не ям нищо животинско, не ям нищо, което би довело до убийството на животни или риба. Не ям и никакви млечни продукти и се чувствам наистина прекрасно. Не мога да живея без зеленчуци и плодове и сега наблягам предимно на тях. Консумирам също гречка, нахут, леща, но главно много плодове и зеленчуци.

– Може ли да ни кажете менюто ви за един ваш примерен ден?

– Сутрин много малко гречка, защото съм диабетик, а тя е много полезна точно за диабетици. На обяд малко печени зеленчуци, а вечер салата. От 7-8 месеца спазвам и много стриктно лунната диета. 24 часа карам само на вода. Знаете, че имам бизнес в Русия, често ходя в Москва. Именно руснаците измислят гладолечението.

– Спазвате ли житния режим на Петър Дънов, който е много актуален в момента?

– Да, видях в социалните мрежи, че много хора го спазват. Аз съм го правила преди години, защото вместо обикновена пшеница си взех лимец и нямах никакъв ефект. Ако реша да го спазвам ще ми е лесно, защото аз ям преди всичко ябълки, сурови ядки и пшеница. За мен не е проблем да го издържа.

– Любовта има ли роля в отслабването и разхубавяването ви?

– Аз преди всичко обичам себе си и го правя преди всичко заради здравето си. Всичко това правя за себе си, за собствено си здраве, да изглеждам все по-добре, по-млада . За никого не е тайна, че когато много отслабнах, че лятото отслабнах с 15 килограма. Тогава се подложих на една драстична лицево-челюстна операция по фейс лифтинг. Все още съм във възстановителен процес, крайният резултат не е това, което виждате, защото още съм много прясна. До 3-4 месеца ще се види пълният резултат. Лекарят, който ме оперира, ми каза, че до 6 месеца ще видя ефекта и той ще е най-обичаният от мен мъж. Аз наистина съм много доволна, но възстановителният процес още не е приключил.

– Болезнена ли беше операцията?

– Не. Болезнени бяха страничните ефекти, защото това беше една много дълга операция – 10 часа. Направих я в скъпа и елитна клиника в Турция. За мен единствено беше тежко да понеса металните пластини, които се слагат под тялото, за да може да работи лазера. Иначе самата операция въобще не беше болезнена и съм изключително доволна.

Ваня Червенкова

Бизнесдамата е щастлива и това си личи от снимките й

lupa