Home » Забавно » Бягайте далеч от мъжете, които носят тези 3 имена!
Бягайте далеч от мъжете

Бягайте далеч от мъжете, които носят тези 3 имена!

Името наистина определя човека.

Мнозина казват дори, че то може да предначертае съдбата му, научи presa24.

Да поговорим за мъжете. Преди време  ви дадохме списък с имената на мъжете под чехъл.

Сега обаче попаднахме на друга интересна статистика. Според нея за мъжете, които носят три конкретни имена, семейството изобщо не е не първи план.

Ето и топ три на мъжките имена, за чийто представители семейната идилия не е приоритет:

Александър

Александър е противоречив и сложен човек. Трудно му е да спазва общоприетите ценности и правила. Лесно изгражда кариера и осъществява най-амбициозните си планове, като по този начин изтласква семейството на заден план.

В търсене на своите идеали той може да бъде женен няколко пъти. Често Александър се пренася в миналото, припомняйки си пропуснатите възможности и предимства.

Владимир

Комуникацията със собственика на това име сама по себе си е сложен процес. Владимир е много затворена и егоцентрична личност, която мисли само себе си.

Притежателят на това име е уязвим, което му позволява да бъде обиден лесно и дълго време да избягва този, които го е „наранил“. Избраните, които Владимир прави, са изключително трудни да се разберат от околните, тъй като са взети от силно нарцистичен и самонадеян човек, за когото семейството и семейният уют изобщо не са приоритет.

Иван

Иван е бизнесмен! Той знае как да печели пари. Той прави пари буквално от въздуха, така че почти не му остава време за семейството си.

Иван има различни ценности и приоритети. Изключително трудно е някоя жена да се ожени за собственика на това име, тъй като тези мъже се опитват да избегнат брака всячески.

jenata.blitz.bg