Home » Клюки » Бунт срещу Алекс Петканова: Набутаха моделката без образование в Гласът на България, за сметка на Елина Марковска
Бунт срещу Алекс Петканова

Бунт срещу Алекс Петканова: Набутаха моделката без образование в Гласът на България, за сметка на Елина Марковска

Алекс Петканова е новият репортер в „Гласът на България“, научи presa24.

Моделката ще показва моменти зад кулисите на шоуто, както и кадри от процеса на работа на участниците. Миналата година ролята беше поверена на Елина Марковска, дъщеря на известния журналист Игор Марковски. Изненадващо от екипа тази година са решили да я сменят с Александра.

Рокадата обаче разгневи зрителите, които смятат, че семейство Петканов извират от всяка продукция на бТВ. „Докога ще ги лансират тези двамата – нея и мъжа й“, гневят се феновете. Масово се коментира, че иначе красивата Александра е твърде лигава и няма да се справи с ролята на репортерка. Самата тя няма никакви образование по специалността, а единственият й опит са влоговете, които прави с мъжа си.

За разлика от нея Елина Марковска е завършила пиар и реклама в Лондон. Освен това по време на обучението си трупа стаж в агенция за организиране на събития във Великобритания. Въпреки това беше заменена от обикновена моделка, пише Галерия.

В социалните мрежи се коментира, че вероятната причина за това е, че моделката е по-известна в Инстаграм. Алекс е сред най-популярните инфлуенсъри у нас и има над 300 000 последователи в Инстаграм. В рекламните среди обаче тя не се ползва с добро име, точно защото предлага абсолютно всичко, без значение дали наистина го харесва или използва.

Вълната от недоволство срещу нея се дължи и на мъжа й, който беше водещ в последния сезон на „България търси талант“. Според мнозина Даниел Петканов се издъни със задачата точно заради лигавото си поведение. Освен това той сътвори и огромен гаф на финала на шоуто, когато на гости бяха „златните момиче“ от ансамбъла по художествена гимнастика.

За да се направи на интересен, Даниел разказа грозен виц за гимнастички, които след като приключат кариерата си, се превръщат в компаньонки на мутри.

Хотарена