Home » Разкрития » Брат от Америка остави Муки без наследство: Дъщерята на Стоянка Мутафова не видяла пукнат лев
Брат от Америка остави Муки без наследство

Брат от Америка остави Муки без наследство: Дъщерята на Стоянка Мутафова не видяла пукнат лев

В обострени отношения била дъщерята на Стоянка Мутафова – Мария, с единствения си жив роднина, научи presa24.

Става дума за нейния полубрат по бащина линия – Божил, който е дете на татко й Леонид Грубешлиев от друга жена.

Конфликтът между двамата възникнал заради наследството, което баща им им оставил след смъртта си. Тъй като последните си години на тази земя Леонид изкарал в Америка заедно със сина си, Божил взел цялото наследство, възлизащо на хиляди долари, вложени в банкови влогове, както и в имоти. Името на Муки, макар тя също да била пълноправен наследник, не присъствало в завещанието на баща й и така тя останала без пукнат лев от него след кончината му.

Грубешлиева се надявала брат й на добра воля да й предложи да си поделят имането, но това не се случило. През годините тя неведнъж осъществявала връзка с родственика си, който живее в Америка, но до споразумение относно парите на раздора така и не се стигнало.

Само преди година двамата успели да затоплят отношенията си, защото Божил споделил на Муки, че негов изключително близък американски приятел на име Дейвид бил заинтригуван от нея и имал желанието да се срещнат и запознаят на живо.

Дъщерята на Мутафова, която от дълги години няма успех в личен план и не успява да си намери половинка, се въодушевила от идеята, но за пореден път била подлъгана от брат си. Нито Божил, нито Дейвид дошли в София, не я и потърсили. Въпреки разногласията Муки и брат й споделят обща съдба. И двамата нямат наследници и са напълно сами.

След загубата на майка си Грубешлиева е неутешима. Почти не излиза от дома си и разчита само на шепа добри приятели, които й помагат.

Ретро