img

Борисов: С тия идиотщини за Барселона ме омаскариха

/
/
/
447 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

„Нашите бяха колибки. Аз като казвам, че до 22 години спяхме с кака в една стая. Две стаи имахме. Много ме е яд, като пишат идиотщини и глупости, но няма да ме спрат“.

Така реагира премиерът Бойко Борисов по повод публикацията на каталунския в. „Ел Периодико“, според която министър-председателят има къща в Барселона, а срещу него се води разследване за пране на пари, научи presa24.

По време на инспекцията на автомагистрала „Европа“ по пътя за „Калотина“ премиерът заговори един от строителите. Оказа се, че мъжът е от Банкя, а преди години е участвал в строителството на язовири в Сирия.

„Сигурно от 30 години не сме се виждали. Сега някой може да излезе и да каже, че с Иван (строителният работник) сме направили частен язовир в Сирия. Познавам ли го – познавам го, от Банкя ли е – от Банкя е“, коментира Борисов.

И продължи с възмущението:

„Като кажат къщата на Борисов в Барселона и край – омаскариха ме. В учебника за компромати така пише – познаваш ли този от Банкя, познаваш, а този познаваш ли, познаваш и ето, значи си виновен“, обобщи Борисов.

Министър-председателят посочи и образен пример: „Не е все едно дали са ти откраднали шубата и мръзнеш през зимата или си откраднал и имаш две шуби“.

Лупа

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply