img

Бебе се разплака и спаси живота на семейството си в Добрич

/
/
/
418 Views
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Пожар остави семейство с две деца от Добрич, едното от които на 9 месеца, без дом, научи presa24.

Сигналът е постъпил на 4 януари в 01:24 часа в ОЦ при РДПБЗН – Добрич, съобщават от Главна дирекция ПБЗН. Къщата се намира на ул. „Славянска“ № 8А, а пострадалото семейство живее на последния, трети етаж. Огънят е потушен от два противопожарни автомобила с шестима пожарникари, предаде „Монитор“.

В резултат на пожара са унищожени покривна конструкция – 230 кв. м, мебели, бяла, черна и компютърна техника, врати, сервизно помещение, стените са опушени. Огнеборците са успели да предотвратят разпространението на пожара в останалата част на триетажната сграда. Пострадали хора няма.

Пожарът е тръгнал от комина, който се подпалил. Бебето се събудило, а от плача му скочило цялото семейство. Стаята била задимена, всички се наметнали с одеяла и успели да напуснат жилището. Семейството в момента се намира при близки. Във Фейсбук стартира акция за подпомагане на децата. Децата са момчета – бебето на 9 месеца и баткото на 13 години.

„Нуждаят се от дрехи и средства, поне на първо време, докато им се намери временен дом. Покривът трябва да се направи, но това изисква време и средства. Моля, който може да помогне с каквото и да е! Благодаря от името на семейството, предварително“, сподели в социалната мрежа Светла Костадинова – близка на пострадалото семейство.

На първо време имат нужда от дрехи и обувки. Децата са момчета – на 9 месеца и на 13 години. Баткото е висок е 1.60 ,52 кг.

Телефонът за връзка с нея е 0878191883, а дрехите могат да се доставят в офиса й на ул. „Дойран“,№4, на паркинга на площад „Свобода“.

Блиц

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели с приятели
0 0
0Shares

Leave a Reply