img

Бай Киро от Меден рудник взриви Фейсбук: Знаете ли какво правят дъщерите ви?

/
/
/
957 Views

Често тук пишете за набезите на мъжете по чуждо, но искам точно заради мъжете да споделя тази история.

Вдовец съм от осем години. Изучих си синовете, единият отиде да работи в Англия, другият пътува с корабите. Тогава ме налегна самотата. Няма с кого дума да си кажеш, няма с кого до магазина да идеш, няма с кого да седнеш на масата. Това съобщава “Флагман”, цитирайки писмото на бургазлията, който си търси своята половинка.

Аз съм бивш миньор, пенсионер съм, на 55 години съм, взимам прилична пенсия, докарвам си и допълнителни доходи, защото работя към една фирма. Регистрирах се в сайт за запознанства, написах си истинската възраст и че търся жена на 50- 53 години за другар в живота. Написах, че съм сериозен, че намеренията ми са почтени, че ако се харесаме, ще се вземем, всичко си написах.
В началото имаше слаб интерес към мен, но сега, с наближаването на лятото започнаха да пристигат всякакви писма.

Буквално ме е срам да цитирам всичко, но например десетокласничка от Казанлък ми предлага хубави сви*ки, срещу квартира. Друга ученичка ми разказва, че няма пари за море и ми обещава, че ако й дам стая през лятото, ще ми се отплаща в леглото.

Та те са по-малки от синовете ми! Как да посегна на дете, аз съм човек на възраст!

Най-напористи се жени около 30-35 години. Веднага предлагат да ми изпратят снимка, за да ги видя колко са хубави. Давам си имейла и какво получавам? Едната се снимала гола. Другата направо се разкрачила срещу камерата, третата /с извинение/ направо се опипва.

Същите снимки пращат и студентки, които сигурно са малолетни, правят се, или пък разни пищни дами, на които сякаш на челото им е написано, че са от занаята.
Нагледах се на голотии и срамотии!

Момичетата пишат, че нямат пари, жените най-откровено признават, че ще кажат на мъжете си, че са си намерили работа за лятото и ще дойдат да живеят с мен.

Единствената подходяща по възраст се беше снимала – представяте ли си по жартиери и един плюшен питон.

Такова нагло държание не бях очаквал. От деца, от момичета, от омъжени жени, нагли, цинични, предизвикващи отвращение. А аз си търся сериозна, разведена, или вдовица, да се вземем. Та искам да питам мъжете – знаете ли какво правят жените ви, дъщерите ви? Или и вие сте в тези сайтове и си търсите нещо чуждо?

Срамота!

Бай Киро от “Меден рудник”

Коментирай чрез Фейсбук

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *