Home » Здраве » Баба столетничка се избави от диабет за 7 дни
Баба столетничка се избави от диабет

Баба столетничка се избави от диабет за 7 дни

Диабетът е хронично състояние, което се получава, когато клетките, произвеждащи инсулин в организма, не са в състояние да произвеждат достатъчно инсулин или когато произведеният инсулин не работи правилно, припомня presa24.

Има два основни типа диабет: тип 1 – когато панкреасът не произвежда никакъв инсулин, и тип 2 – когато панкреасът не произвежда достатъчно инсулин или клетките на тялото не реагират на инсулин.

С течение на времето високите нива на кръвната захар могат да доведат до много заболявания като бъбречни заболявания, сърдечни заболявания и слепота. В зависимост от вида на диабета много хора трябва да използват определени хапчета всеки ден. Други нямат избор, освен да инжектират инсулин ежедневно. Въпреки това никое от тези средства не предоставя своевременно и безопасно решение на нашите здравословни проблеми.

По последни данни над 600 хиляди българи страдат от диабет.

Една от тях била и столетничката баба Христинка от Петричко. След дългогодишно ходене по мъките и безрезултатни обиколки по лекарските кабинети дълголетничката решила да изпробва простичка стара народна рецепта, която я избавила от заболяването за феноменално кратък срок от само седмица.

Рецептата на 100-годишната Христинка е не само много ефективна, но и в пъти по-евтина от конвенционалната медицина. В допълнение резултатите са гарантирани и не застрашават здравето ни. За нея са необходими само 2 пръчици канела, 1 супена лъжица карамфил (сушени цветни пъпки), 1,5 литра бутилирана вода. Приготвя се по следния начин: първо поставете канелата и карамфила в 1,5 литра бутилирана вода. Оставете тази смес да стои 4 – 5 дни в хладилника.

Пийте 100 милилитра или една кафена чаша от водата всяка сутрин на празен стомах. Изпийте точно три бутилки от това лекарство и след това вземете 15-дневна почивка. Добрите резултати и понижените нива на кръвна захар се забелязват още на първата седмица, ако си направите изследвания.

Това се дължи на двете основни съставки. Карамфилът има способността да намалява глюкозата в кръвта и балансира нивата на кръвна захар по естествен начин. Канелата пък притежава необходимите свойства за правилното абсорбиране на храните от организма и това води до намаляване на кръвната захар.

Ретро