Home » Разкрития » Атанас Мангъров смачка COVID мафията: 3 болни и 72 празни легла! Това ли ви фалшивата пандемия?
Атанас Мангъров смачка COVID мафията: 3 болни и 72 празни легла! Това ли ви фалшивата пандемия?

Атанас Мангъров смачка COVID мафията: 3 болни и 72 празни легла! Това ли ви фалшивата пандемия?

Атанас Мангъров продължава да настоява, че COVID-19 не е особено опасна инфекция, видя Преса 24!

Като началник на COVID клиниката в Инфекциозна болница, доц. Атанас Мангъров има пряк досег до случващото се с пандемията у нас. Именно затова много хора му вярват и се вслушват в думите му.

65-годишният инфекционист разкри в „Шоуто на Николаос Цитиридс“ по bTV, че в неговото отделение има едва 18 заети легла при капацитет от 90. Това значи, че 72 от леглата в Ковид клиниката са празни. На всичкото отгоре доц. Мангъров твърди, че дори и тези 18 хоспитализирани пациенти са много, защото истински болните са само 3.

„От 90 легла имаме 18 болни, от които истински болни са 3. Останалите 15 са там от страх, заради всичко, което се насажда през последната година. Те нямат причина да са в болница, могат да се лекуват и у дома, но се страхуват.“ – каза доц. Мангъров.

Атанас Мангъров лекува само трима болни в Инфекциозна болница

Той продължава да твърди, че мерките, които налага НОЩ, са неефективни и безсмислени. Когато се затворим, може малко да спадне заболяваемостта, но когато пак се отворим, всичко почва отначало. Вирусите не се убиват по този начин, а с колективен имунитет, който се изгражда чак след като заболяването мине през 70 на 100 от населението, твърди кандидат депутатът от листата на АБВ.

Той каза в тв ефира също, че коронавирусната инфекция протича незабелязано в 80 на 100 от случаите. 20 на 100 имат някакви грипоподобни симптоми, а много малък процент се разболяват тежко. Според доц. Мангъров всички тези данни не са причина за обявената пандемия и няма никакво основание да се проваля икономиката на страната.

„Един немного сериозен медицински проблем се използва с политически и какви ли не още цели.“ – заяви Атанас Мангъров.

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

About Админ

Leave a Reply