Home » Разкрития » Анонимните: Коронавирусът трябва да убие 65 милиона
Коронавирусът трябва да убие 65 милиона

Анонимните: Коронавирусът трябва да убие 65 милиона

Огромен скандал, свързан с коронавируса, разтърси света, научи presa24.

Поредното доказателство, че важни инстутиции и цели правителства са били предупредени за епидемията, е било блокирано и премахнато от интернет. Още през октомври 2019 година правителството на САЩ било предупредено, че се задава нещо страшно, от Здравния център „Джонс Хопкинс“ – един от най-уважаваните отвъд Океана.

Също така статия на сайта на неформалната група Анонимните, които нашумяха преди няколко години с хакерски атаки срещу организации и правителства, е била блокирана и изтрита, след като и комнютърните спецове също алармирали за задаващата се вълна от коронавируса!

Изследвания в центъра „Джонс Хопкинс“ показали, че се готви нещо нечувано – вирус между чума в ранните векове и испанския грип в началото на XIX век, които са убили милиони. Докладът, наречен „Събитие 201“, бил изпратен в Белия дом, предупреждавайки за огнището на коронавирус в Китай.

Прогнозата била, че епидемията от nCoV-2019 ще убие 65 милиона души! В центъра „Хопкинс“ направили опит, включващ макет на нов коронавирус – данните, които са използвани за моделиране на потенциалното въздействие на този вирус. Учените са дали и математически модели за защита на населението и предотвратяване на епидемията.

Двете основни концепции на математическото моделиране на инфекциозните заболявания – основният репродуктивен брой и времето на поколение – позволяват по-добро разбиране на хода на епидемия. Моделни проучвания, базирани на минали епидемии от грип, показват, че покачването на кривата на епидемията може да се забави в началото на процеса, като се изолират болни хора и се дават профилактични лекарства.

По-късно в хода на епидемията ограничаването на броя на контактите (например чрез затваряне на училища и детски градини) може да смекчи епидемията, но ще има само ограничен ефект върху общия брой на хората, които се заразят с болестта.

„Математическото моделиране е ценен инструмент за разбиране на динамиката на епидемия и за планиране и оценка на интервенциите“, обяснили специалистите.

В същото време Анонимните също предупредили за задаващата се епидеция от коронавируса, след като достигнали до информации по свои канали. В своята статия хакерите предсказали надълго и нашироко какво се очаква, но явно по-силни от тях – правителството на САЩ, преценили, че тази информация може само да докара психоза сред населението. Затова и била изтрита от интернет.

В последствие се оказа, че по темата не се разрешава да се пише много, а само се фиксират данните за заразените и смъртните случаи, които със сигурност са вече много повече от обявените официално.

Лупа