Home » Клюки » Анита Мейзер: Ники ме чака на небето, но ще почака, не бързам
Ники ме чака на небето

Анита Мейзер: Ники ме чака на небето, но ще почака, не бързам

В стремежа си да е скандална и провокативна Анита Мейзер се разчекна вулгарно на розовите пясъчни дюни в американския национален парк Зион, видя presa24.

На фотосите скандалната Мисис България, която излежа присъдата си за убийство и излезе окончателно на свобода в края на март 2019 година, е облечена с къс гащеризон, който прилича на бански.

На част от кадрите Мейзер се е хванала за гърдите, като ги притиска, явно в желанието си да предизвика повече мъжко внимание. Над 350 души харесаха фотосите на Анита, която преди няколко месеца се завърна в Лас Вегас, където живееше в продължение на 20 години. Анита вече се е върнала към нормалния си начин на живот. Мейзер потресе с изказването си, че мъжът й, когото уби по време на секс, я чака на небето, но тя не бърза да отива при него.

„Колкото дни страдах незаслужено в България…… толкова дни нон стоп ще бъда някъде за компенсация … после ще поразредя…Америка е уникално красива държава ,и докрая на живота си няма да мога да я разгледам. Пренаситена е от безброй красоти …Света…и той ме чака … Ники … също, но малко ще почака … нямам бърза работа да ходя при него…има време … заради него съм на това положение… той знае какво сам си самопричини …и сега гледайки отвисоко…ми помага всеки ден да се чувствам добре и ме пази от най лошото“, написа в социалната мрежа скандалната миска, визирайки мъжа си Николай, когото уби по време на секс.

лупа

Коментирай чрез Фейсбук
Сподели новината

About clslavchev

Leave a Reply